donderdag, april 18, 2024

Informatie

Vanuit mijn deskundigheid, mensenkennis en sterk ontwikkeld intuïtief vermogen begeleid ik mensen die door fysieke en psychische klachten vastlopen in leven en/of werk.

Doel van de behandelingen en gesprekken is de cliënt verlichting te bieden, inzicht te geven in de oorzaken van fysieke en psychische klachten, oude, negatief werkende, patronen om te buigen of te verminderen en nieuwe te ontwikkelen.
Het resultaat is dat de klachten verdwijnen of verminderen en niets nog langer een goed functioneren in de weg staat.

Het middel om te komen tot een prettigere leef-/werksituatie is de toepassing van massages.
Ervaring en onderzoek tonen aan dat een therapie vele malen effectiever is als de cliënt niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk wordt aangeraakt.
De behandelingen die ik hanteer zijn oude, beproefde methodes om lichaam en geest zó te beïnvloeden dat “het vastgelopen systeem” weer op gang wordt gebracht.
Een goede doorstroming van het lichaam en de geest is noodzakelijk wil een mens gezond blijven en zich kunnen ontwikkelen.
Blokkades betekenen gezondheidsklachten en ziekte.
De door een van de behandelingen gegeven aanzet tot doorstromen heeft tot gevolg dat gevormde blokkades gevonden worden en bespreekbaar kunnen worden gemaakt.

Het “lezen” van het lichaam geeft mij een duidelijk beeld van de blokkades in lichaam en geest.
Deze blokkades kunnen betrekking hebben op: rugklachten, een slecht werkende lever, een sterk minderwaardigheidsgevoel, overbelasting van nek en schouders, een onvoldoende verwerkt trauma, een onvermogen om goed te kunnen communiceren, verkramping in het hartgebied, concentratieproblemen, hoofdpijn, relatieproblemen etc.
Leven en werk kunnen pas weer op een prettige wijze voortgang vinden als deze blokkades worden opgeruimd.
Dit opruimen gebeurt enerzijds via gesprekken tijdens de behandeling die verhelderend werken, nieuwe inzichten opleveren en ruimte bieden om te verwerken of te rouwen.
Anderzijds geven de behandelingen de prikkels die ervoor zorgen dat lichaam en geest ontspannen, zich herstellen en weer optimaal gaan functioneren.

Uit ervaring blijkt dat deze benadering er voor zorgt dat zowel volwassenen als kinderen een gezonder en gelukkiger leven gaan leiden, relaties verbeteren en bijv. schoolprestaties toenemen.
Ook blijkt dat werknemers niet of veel korter in de ziektewet belanden en dat zij op den duur weer met plezier kunnen deelnemen aan het arbeidsproces.

Back To Top